Lavazza Classico Senseo Pody 18 ks

 
 

Lavazza Classico Senseo pody 18 ks  

Intenzita 6/10

Zloženie Lavazza Classico je kombináciou zŕn Arabica (70%) a Robusta (30%) z najlepších svetových plantáží. Lavazza Classico zaručuje veľmi charakteristickú, vyváženú a hlbokú chuť s príjemnou čokoládovou dochuťou a jemnými ovocnými tónmi.

Pody kompatibilné len so systémom Senseo !

Dostupnosť Skladom
Jednotková cena €0,23 / 1 ks
Cena €3,50 bez DPH
€4,20    
Kód tovaru 2588
Značka LAVAZZA
Kategória POD, E.S.E
 

Lavazza Classico Senseo pody 18 ks  

Intenzita 6/10

Zloženie Lavazza Classico je kombináciou zŕn Arabica (70%) a Robusta (30%) z najlepších svetových plantáží. Lavazza Classico zaručuje veľmi charakteristickú, vyváženú a hlbokú chuť s príjemnou čokoládovou dochuťou a jemnými ovocnými tónmi.

Pody kompatibilné len so systémom Senseo !

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Lavazza-logo

Káva Lavazza je súčasťou našej kávovej kultúry už dlhšie, viac ako 100 rokov. Je vlastnená a spravovaná rodinou Lavazza. História kávy Lavazza začína v roku 1894, kedy Luigi Lavazza kúpil malý koloniál v Paissa Olivero, starej časti Turína a založil tak vlastný obchod. Malý koloniál sa stal štartovacím bodom dnešnej obrovskej spoločnosti Lavazza.

Spoločnosť s názvom Lavazza bola založená v roku 1895. Hlavou spoločnosti bol Luigi. Obchod nezarábal viac ako 1 300 lír týždenne a predávalo sa v ňom prakticky čokoľvek, tovar sa doručovali domov, občas sa obchod stával aj náhradou krčmy.

Vtedy Luigi Lavazza upražil svoju prvú kávu a požiadal ihneď o zaplatenie tzv. Autorských práv na celý proces výroby kávy.

Dnes je, Lavazza lídrom na poli espressa v Taliansku, s takmer 45% podielom na celkovom kávovom trhu a 75% podielom v spotrebe v domácnostiach. Lavazza používa vlastné expertízy k selekcii najvyššej kvality zŕn z viac ako 25 krajín produkujúcich kávu v Strednej a Južnej Amerike, Afrike a Ázii.

 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.